У Новограді-Волинському дезінфікують місця громадського користування

У Новограді-Волинському дезінфікують місця громадського користування

У місті посилюють заходи щодо запобігання занесенню й поширенню коронавірусної інфекції. З 27 березня працівники Новоград-Волинського міськрайонного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області розпочали санітарну обробку спецрозчином місць загального користування.


Нагадаємо, що, відповідно до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24.03.2020 р., із міського бюджету на ці цілі було спрямовано 50 тис. грн. Вдалося закупити спецрозчин (гіпохлорид натрію), який зазвичай використовується для дезінфекції мереж на водоканалі, тож є безпечним для громадян.
Визначено перелік місць для санітарної обробки, зокрема це: зупинки громадського транспорту, парки, сквери, бювети тощо. Додатково дезінфекції підлягають території, які прилеглі до релігійних організацій.
Із метою зниження ризику інфікування та попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію COVID-19, ОСББ міста продовжують проводити дезін-
фекцію у багатоквартирних житлових будинках.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради