На 92 засіданні виконавчого комітету міської ради

На 92 засіданні виконавчого комітету міської ради

8 квітня у великій залі Будинку рад під головуванням т.в.о. міського голови (розпорядження від 27.02.2020 №94(к)), секретаря міської ради Олени Пономаренко відбулося 92 засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання, участь у якому взяли 15 членів виконкому.
На початку засідання головуюча проінформувала про ситуацію із запобігання поширенню COVID-19 у Новоград-Волинській міській ОТГ. Зокрема, повідомивши, що станом на ранок 8 квітня в громаді немає зареєстрованих випадків захворювання на COVID-19. Також Олена Анатоліївна зазначила, що утворено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19, на засіданнях якого відпрацьовуються всі карантинні обмеження, запроваджені Постановами Кабінету Міністрів України, з метою запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території Новоград-Волинської міської ОТГ. Усі об'єкти критичної інфраструктури працюють у звичному режимі та забезпечують життєдіяльність міської об'єднаної територіальної громади.
Відтак, у ході чергового засідання було розглянуто та прийнято 18 рішень. Зокрема, надано разову грошову допомогу: 12 учасникам АТО, ООС та членам їх сімей загальною сумою 18 тис. грн; 20 особам на дороговартісне лікування загальною сумою 119 тис. грн; 12 особам у зв’язку з обставинами загальною сумою 14 тис. грн.
Вирішено підтримати кандидатуру Майстра Лева Хуновича, тренера-викладача з тенісу настільного дитячо-юнацької спортивної школи управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради, щодо присвоєння йому почесного звання України «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» за багаторічну сумлінну та результативну працю, високий рівень професіоналізму, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури й спорту міста Новограда-Волинського, підготовку й виховання спортсменів високого класу.
Також члени виконавчого комітету підтримали кандидатуру Овдіюка Віктора Івановича, директора ЗОШ №7, щодо присвоєння йому почесного звання України «Заслужений працівник освіти України» за багаторічну сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти міста, значні успіхи в професійній діяльності, впровадження сучасних методів навчання та виховання підростаючого покоління.
Відповідні клопотання про внесення подань до Президента України про присвоєння почесних звань України будуть порушені перед Житомирською обласною державною адміністрацією.
Окремими рішеннями встановлено тарифи на платні медичні послуги КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» та КНП «Новоград-
Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання». Усі тарифи будуть оприлюднені після підписання прийнятих рішень.
Крім того, у зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря вирішено закінчити опалювальний сезон 2019-2020 років у Новоград-Волинській міській ОТГ о 08:00 годині 15 квітня на всіх об’єктах, крім будівель КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання», опалення яких завершити о 08:00 годині 18 квітня.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради