Соціально незахищеним жителям області роздадуть 23,8 тисячі продуктових наборів

Про це 6 квітня повідомили на сайті Житомирської ОДА. Кожен пакунок важить близько 8 кг. Усього область отримає понад 23,8 тисячі таких наборів.
«Протягом 3-5 квітня вже роздали майже 4 тисячі продуктових наборів в Овруцькому, Малинському, Бердичівському, Коростенському, Новоград-Волинському, Ємільчинському та Житомирському районах. До продуктового набору входять, зокрема, такі продукти: цукор, сіль, чай, печиво, макарони, крупи, олія, лимон, засоби гігієни.
Із метою забезпечення соціального захисту населення в період карантину, продуктовими пакунками забезпечуватимуть найбільш вразливі верстви населення, які перебувають на обслуговуванні в територіальних центрах соціального обслуговування та центрах соціальних послуг. А саме: громадяни віком 80 років та старше; громадяни похилого віку, які потребують догляду; особи з інвалідністю», — йдеться в повідомленні.
На сайті ОДА зазначають, що продуктові набори для соціально незахищених громадян — це спільний благодійний проект національної мережі продуктових магазинів «АТБ-Маркет» та Міністерства соціальної політики України, який почав реалізовуватися з 3 квітня 2020 року.
За матеріалами ОДА