«ЛЕДІ УСПІШНІСТЬ» ВІДКРИВАЄ СЕКРЕТИ УСПІШНОСТІ

«ЛЕДІ УСПІШНІСТЬ» ВІДКРИВАЄ СЕКРЕТИ УСПІШНОСТІ

\"«ЛЕДІЯк ми вже повідомляли у минулому номері «Звягель-Інформу», 31 травня у Будинку офіцерів вперше у нашому місті відбулася розважальна конкурсна шоу-програма «Леді Успішність». У ній взяли участь чотири конкурсантки, які разом з ведучою Нелею Ольшевською дійсно подарували глядачам маленьке яскраве і незабутнє свято.
Варто зазначити, що такі конкурси потрібно проводити, адже вони надихають жінок знайти своє місце в житті. Бо жінкою, як відомо, бути не просто. А успішною жінкою бути в непрості часи економічних криз та реформ — то взагалі величезний талант та досягнення. І ось таких чотири успішних жінки у пісні, танці, відеофільмах розповіли глядачам про те, якими є рецепти успішності.
\"«ЛЕДІКожна з учасниць була в чомусь найкращою, але всі вони довели, що успішна жінка — це та, яка всюди встигає бути «на висоті», не втрачаючи при цьому оптимізму, життєрадісності, кохаючи і будучи коханою, люблячою мамою, дбайливою господинею.
— Чи так буває? — скептично запитає наш читач. Адже такий ідеал — то дійсно мрія кожного чоловіка. Таки буває, просто потрібно в жінці все це розгледіти, дати їй можливість для самовираження та підтримати у важку хвилину, які бувають у кожного з нас. І тоді вона засяє, наче той діамант, — всіма прекрасними барвами своєї душі, залишаючись такою ж особливою, чарівною, бажаною та милою.
Змагаючись у п’яти конкурсах, учасниці довели, що вони таки особливі. Вже хоча б тому, що потрібно мати неабияку сміливість, аби знайти час, бажання та й зрештою, кошти, — і вийти на сцену, щоб подарувати комусь гарний настрій, допомогти повірити в себе.
\"«ЛЕДІ\"«ЛЕДІ

Найкраще це довела всім моя колега, талановита журналістка та поетеса, яка виховує двох діток, кохається в народних промислах та рукоділлі, чудово співає, має щиру, відкриту і доброзичливу душу, — Леся Гудзь. Коли на чоло цієї чарівної жінки лягла корона переможниці, на її очах виступили сльози. Адже це так важливо, коли твої вміння, талант, працелюбність виражені одним багатозначним титулом — «Леді Успішність». Тож бажаємо Лесі та іншим учасницям конкурсу успіхів на цьому непростому життєвому шляху і попри всі негаразди та труднощі залишатися так само — перш за все, Жінкою.
Лариса ГЕМБАРСЬКА
Фото Віктора ТИМОЩУКА