Шановні панове видавці! Забезпечте пресою ветеранів!

Акціонерне товариство «Укрпошта» напередодні Дня Перемоги пропонує взяти участь у проведенні спільної акції «Передплати пресу на адресу ветеранів».
Акція має на меті благодійне забезпечення ветеранів цікавими та корисними для них періодичними виданнями, активізацію послуги з передплати на періодику, враховуючи відкриття передплати на ІІ півріччя 2020 р. за електронними та друкованими каталогами у відділеннях поштового зв’язку та на сайті АТ «Укрпошта».
Планується широке інформування про проведення спільної акції в соціальних мережах, у рекламних матеріалах, корпоративній газеті «Поштовий вісник» тощо.
Для участі у вищезазначеній акції пропонуємо вам оформити для ветеранів редакційну передплату на своє видання у визначеній вами кількості. При цьому адреси доставки можуть бути заповнені працівниками редакцій, якщо у вас є адреси ветеранів, або будуть заповнені працівниками товариства (з наявної в товариства адресної бази).
Направлення заповнених доставочних карток буде здійснено до відділень, що обслуговують зазначені адреси, в установленому порядку. Ветеранів, на адреси яких буде оформлено передплату, буде про це повідомлено.
Будемо вдячні вам за розгляд цієї пропозиції, відкриті до обговорення та спільної роботи, задля забезпечення максимально можливого кола ветеранів друкованою пресою.
За детальнішою інформацією просимо звертатися за телефоном філії: (0412) 36-15-43; 050-360-90-54; e-mail: periodiki_jitomir@ukrposhta.com або до управління періодичної преси АТ «Укрпошта» за тел.: (044) 323-21-49, e-mail: shershnova-iv@ukrposhta.ua.
Житомирська дирекція АТ «Укрпошта»