Із засідання штабу (COVID-19)

Із засідання штабу (COVID-19)

24 квітня керівник робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, перший заступник міського голови Сергій Колотов провів чергове засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19.

На початку засідання було зазначено, що до складу штабу включено депутата міської ради, голову постійної комісії міської ради з питань міського бюджету та комунальної власності Ігоря Юшманова.

Розглянули питання щодо стану захворюваності на COVID-19 на території Новоград-Волинської міської ОТГ. Також, у зв’язку зі зверненням керівництва швейної фабрики «Леся», яка з 27 квітня збільшила потужності виробництва, надано дозвіл на додаткові рейси громадського транспорту, які курсують через центр міста — о 05:50 — із мікрорайонів «Кар’єр», «Дружба» та «Лубчиця» в бік автовокзалу, а о 23:00 — від швейної фабрики «Леся» у зворотних напрямках.
Зазначимо, що станом на 28 квітня на Новоград-Волинщині лабораторно зафіксовано 8 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію (6 жительок міста та 2 жителі району). Із них двоє жительок Новограда-Волинського (жінки 32 та 72 років), за результатами ПЛР-дослідження, одужали.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради