www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 20/2020

15 Травня 2020 | Оприлюднив: | 8 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Центр мішені. А. Сердечко. Б. «Яблочко». В. Вічко. Г. П’ятачок.
  2. Найбільший материк. А. Євразія. Б. Африка. В. Півн. Америка. Г. Півд. Америка.
  3. Джерело натурального каучуку. А. Глина. Б. Нафта. В. Вугілля. Г. Дерево.
  4. Скільки струн має скрипка? А. 3. Б. 4. В. 5. Г. 7.
  5. Яке питання не потребує відповіді? А. Філософське. Б. Риторичне. В. Екзаменаційне.
  6. Підступне. 6. Яка з країн не має середземноморського узбережжя? А. Ізраїль. Б. Ліван. В. Єгипет. Г. Ірак.
  7. Між якими містами ходив «Східний експрес»? А. Лондон і Анкара. Б. Мадрид і Стамбул. В. Париж і Стамбул. Г. Брюссель і Ізмір.
  8. Як часто проводиться бієнале? А. 2 рази на рік. Б. Раз на рік . В. Раз у два роки. Г. Раз у три роки.
  9. Довжина Панамського каналу. А. 64 км. Б. 82 км. В. 124 км. Г. 42 км.
  10. Головна героїня роману Гі де Мопассана «Життя». А. Жюлі. Б. Жанна. В. Женев’єва. Г. Марі.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №20: 1. Б. 2. А. 3. Г. 4. Б. 5. Б. 6. Г. 7. В. 8. В. 9. Б. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,