Для малечі Новограда-Волинського готують онлайн-конкурси та приємні сюрпризи

Для малечі Новограда-Волинського готують онлайн-конкурси та приємні сюрпризи

Заступник міського голови Оксана Гвозденко 14 травня провела нараду щодо організації та проведення Міжнародного дня захисту дітей. Через ситуацію, що склалася із поширенням в Україні коронавірусної інфекції, проведення масових заходів заборонено. Тому відзначення Міжнародного дня захисту дітей буде максимально переведено в онлайн-площину.
Відповідальні служби виконавчого комітету міської ради готують низку онлайн-конкурсів та відеопрезентацій для найменших громадян міста. Новоград-волинська малеча, узявши участь у конкурсах, зможе не лише продемонструвати свої таланти, але й виграти подарунок. Умови онлайн-конкурсів будуть опубліковані додатково.
Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради організовує конкурс краси та талантів, у якому учасники винесуть на огляд Інтернет-користувачів відео з презентацією себе та своїх талантів. Найобдарованіших учасників, які отримають подарунки, обиратимуть шляхом онлайн-голосування.
Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю міської ради проведе для своїх підопічних (дітей з особливими потребами) конкурс фотографій.
КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради для дітей з особливими освітніми потребами організовує відеовернісаж «Крокуємо разом», за результатами якого автори найталановитіших малюнків будуть нагороджені призами.
Працівники служби у справах дітей з нагоди свята разом з аніматорами завітають до дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, щоб подарувати їм гарний настрій та солодкий подарунок. Також установа проводить для своїх підопічних благодійну акцію «Подаруй дитині іграшку та книгу».
Кожен небайдужий новоград-волинець до свята може передати дитині, яка потребує підтримки, іграшку в упакуванні, яка перед врученням буде обов’язково продезінфікована. Збір іграшок проводиться до 1 червня в приміщенні служби у справах дітей управління у справах сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради за адресою: вул.Замкова, 3/6.
Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведе для прийомних родин міста лотерею з призами, а для дітей загиблих учасників бойових дій готується адресний лист із вітанням та солодкий подарунок. Для будинку дитини сімейного типу до свята буде вручений сертифікат на побутову техніку (холодильник та ноутбук).
Крім того, працівники галузей освіти та культури готують відеопрезентацію про творчих та обдарованих дітей Новограда-Волинського, а також концертну програму, сформовану з архівних матеріалів.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради