Обікрали дачу пенсіонерки…

17 травня в області було зареєстровано 2 крадіжки з осель пенсіонерів, коли злодії скористалися неуважністю та довірливістю господарів.
Так, до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з дачного будинку 72-річної звягельчанки. Пенсіонерка розповіла, що упродовж кількох годин працювала на городі, залишивши будинок незачиненим. Згодом виявила, що в її оселі побував чужинець. Із помешкання зник гаманець із 700 гривнями та 5 тисячами російських рублів, а також планшет.
Поліцейські встановлюють особи крадіїв.
Водночас правоохоронці застерігають жителів області: будьте обачними та уважними в спілкуванні з незнайомцями, які під надуманим приводом звертаються до вас на вулиці, намагаються зайти до помешкання. Поясніть батькам, знайомим та сусідам літнього віку ймовірні неприємні наслідки від подібних візитів, а також загальні правила безпечної поведінки.
Також варто пам’ятати, що незачинені вікна та двері, залишені, здавалося б, на кілька хвилин, приваблюють непроханих «гостей». У результаті необачність може обернутися збитками.
Будьте обережними!
Відділ комунікації поліції Житомирської області