Поминання 22/2020

Поминання 22/2020































28 травня — рік світлої пам’яті Катерини Григорівни СОКІРКО


Вас немає, серце плаче, душа згорьована болить. Земний уклін тобі, рідненька. Хай земля буде пухом. Царство Небесне твоїй душі.


Дочки, внуки, правнуки


31 травня — 10 років, як відійшла у вічність наша мама, бабуся, прабабуся — Ольга Григорівна СЕДАЧОВА


Найдорожчій, єдиній, найріднішій людині, що подарувала нам життя. Це Вам, наша мамо, цей дарунок останній. Ви в наших серцях вічно жива. Царство Вам Небесне і вічний спокій.


Сумуючі син, дочка, невістка, внуки, правнуки


3 червня минає 2 роки невимовного болю та журби, як пішов із життя через лікарську помилку наш дорогий Сергій Володимирович ГОНЧАРУК


Світла пам’ять про тебе назавжди в наших серцях. Нехай свята земля береже твій вічний сон, а Господь дарує Царство Небесне.


Вічно сумуючі діти, дружина, батьки, рідні та близькі


3 червня минає рік, як пішов з життя дорогий, рідний тато, чоловік, дідусь — Іван Петрович ЗАХАРЧУК


Так сумно стало на душі, і серце плаче кожен день від болю. І огортає тихим смутком все навколо. Рідненький, ми сумуємо за Тобою. Не вистачає усмішки, і слова, і погляду ласкавого й простого. Великий слід в житті Ти залишив і скільки всім добра зробив. Любив життя, любив людей, прожив Ти для онуків і дітей. Пішов достойно в майбуття, Тобі не буде забуття. А поки пам’ять житиме в віках, живим Ти будеш і в серцях. Лебединим пухом Тобі земля.


Вічно сумуючі Твої рідні


1 червня минає 40 днів, як пішов із життя коханий, найдорожчий, люблячий чоловік, батько, дідусь — Олександр Олексійович КОНОНЧУК


Одна мить — і перестало битися серце. Кажуть, Бог забирає найкращих. Минають дні тяжкої скорботи. Плаче серце і болить душа. Пішов від нас Ти в вічний відпочинок і відлетів у далі неземні, залишивши нам на згадку спогади та смуток. Ти був для нас опорою, порадником, гарним батьком та найкращим дідусем. Спасибі Тобі, рідненький, за турботу, життєву мудрість. Скільки б не минуло часу, Ти завжди будеш поряд із нами і в наших серцях. Хай над Твоєю могилою співають пташки. А Твій спокій оберігають краплі роси — то наші сльози. Хай земля буде Тобі лебединим пухом. Спи спокійно, любий, Ти заслужив Божого тепла і Царства Небесного. Хто знав, згадайте і пом’яніть добрим словом.


Сумуючі дружина, діти, онуки та рідні


30 травня минає 7 років, як немає з нами дорогого чоловіка, батька, дідуся — Володимира Романовича РУБЛЬОВА


Минає час, але ти вічно житимеш в наших серцях. Нехай у цей день, хто знав тебе, згадають і пом’януть добрим словом. Царство Небесне і вічна пам’ять.


Сумуючі дружина, діти, онуки


31 травня минає рік світлої пам’яті Івана Валентиновича ГНІТЕЦЬКОГО


Перестало битися твоє серце, у котрому вистачало тепла для всіх. Ти пішов із життя. Залишив нас у розпачі, дім став пусткою, а життя втратило свої барви. Немає таких слів, щоб висловити свою печаль. Скільки не мине часу, ти завжди будеш поряд із нами. Хай буде земля тобі пухом. Царство Небесне.


Дружина, дочки, внуки, Неля з сім’єю