Створи власний спогад!

Місяць, що минув, був складний за багатьма чинниками й складовими, але ж це не кінець життя. Є надія, що початок нового місяця — це як початок нової сторінки книги. Книги під назвою життя. Тож чого очікувати від нового повороту?
Напевно, найбільше всі чекають, коли нарешті відступить ця страшна недуга, яка заполонила світ. Коли можна буде знову впевнено себе почувати у всіх сферах життя, повернутися до звичного ритму.
Існує така думка, що буденність з’їдає, що робота з часом набридає. Усе це не позбавлено сенсу. Проте нині, коли триває третій місяць карантину, хочеться повернутися до того життя, яке «раніше з’їдало».
Напевно, ми просто скучили за звичайною буденністю, яка є невід’ємною складовою нашого життя. Надіємося, що літня пора буде тією самою, що поверне все на свої законні місця та принесе щось непередбачуване, щось нове та особливе.
Літо — романтична пора, яку хочеться провести з коханою людиною. Кортить гуляти під нічним небом, устеленим зорями… А найбільше хочеться, щоб ці літні дні та ночі були насправді по-літньому теплими. Адже переважно холодна весна вже встигла нас «порадувати». А тепер кортить погріти кісточки на сонечку, яке пестить обличчя своїми ласкавими промінчиками.
Літо — пора мріяти й відпочивати. Але кожен відпочиває по-своєму. Для когось відпочинок — це час для насолоди природою. Для інших — змога провідати родину, побути з близькими, які, ймовірно, живуть неблизько. Або просто зайнятися городиною, бо любити сад і город теж потрібно вміти.
Літо — це не лише відпочинок на морі. Насамперед це — можливість подорожувати, відкривати для себе нові міста й місця, побачити щось небачене й загадкове.
Це — дорогоцінний час, проведений у родинному колі. Чого вартує просто сидіти зранку на кухні, пити улюблений напій і ділитися мріями, переживаннями чи новинами з родиною, яку протягом довгого часу не бачив із різних на те причин? А також це прекрасна можливість приділити час самоосвіті, зайнятися тим, про що давно мрієш, вивчити нову мову, переглянути цікаві фільми чи прочитати ті книги, які зацікавили, але раніше на них не вистачало часу. Головне — не стояти на місці, завжди рухатися вперед і не відступати назад.
Літо — прекрасний час зрозуміти, про що мрієш, чого хочеш досягнути, за що б’єшся в цьому житті. Кожен розуміє це так, як відчуває. А спробуйте це зрозуміти за особливим рецептом, який, можливо, допоможе знайти внутрішню рівновагу та спокій, який був порушений численними проблемами й світовими бідами. Який це він такий рецепт? Та він неймовірно легкий, але тут варто навчитися відчувати, інакше магії не буде. Спробуйте насолодитися тихою літньою ніччю, яка ще злегка віє прохолодою, але в ту ж мить гріє серце своїми магічними вогниками, за якими ви можете спостерігати з балкона квартири чи з порога будинку. Спробуйте вдихнути те свіже повітря, яке надихає підкоряти незвідані вершини та створювати шедеври. Варто лише спробувати, й тоді відчуєте всі чари літньої магії!
Літо — мить, яка завжди запам’ятовується своїми неймовірними, особливими, чарівними спогадами. Варто лише їх створити та не забувати. А ця властивість залежить лише від вас. Поспішайте творити власні приємні спогади, які грітимуть душу в найсильніші холоди!
Інна ЖУР