Дітям із сімей вразливих категорій до Міжнародного дня захисту дітей вручили подарунки

Дітям із сімей вразливих категорій до Міжнародного дня захисту дітей вручили подарунки

У зв’язку з карантином привітання з нагоди Міжнародного дня захисту дітей цього року відбулося в особливому форматі. Зокрема, представники служби у справах дітей відвідали за місцем проживання 39 родин, що опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в установі.
2 червня до дітей завітали посадовці в супроводі аніматора, який подарував малечі гарний настрій та солодкі подарунки. Діти радо зустрічали гостей та щиро раділи сюрпризу. Напередодні служба у справах дітей провела для своїх підопічних благодійну акцію «Подаруй дитині іграшку та книгу». Небайдужі новоград-волинці до свята передали дітям, які потребують підтримки, іграшки в упакуванні. 16 зібраних подарунків продезінфікували та вручили діткам до 10 років.
До привітань долучилися заступник міського голови Оксана Гвозденко та начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба. Посадовці побажали малечі здоров’я, успіхів та впевненості у власних силах, натхнення і щасливого майбутнього, а батькам — відповідальності, терпіння й мудрості у вихованні маленьких громадян нашої держави.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради