Сертифікати на холодильник, ноутбук та 5000 грн вручено дитячому будинку сімейного типу родини Щавлінських

Сертифікати на холодильник, ноутбук та 5000 грн вручено дитячому будинку сімейного типу родини Щавлінських

Два роки тому в Новограді-Волинському був створений перший у місті дитячий будинок сімейного типу. Маючи власних біологічних дітей, Жанна та Павло Щавлінські взяли на виховання та спільне проживання 6 дітей. Наразі родина, разом із батьками, складається з 11 осіб.
Із нагоди Міжнародного дня захисту дітей до родини Щавлінських завітала заступник міського голови Оксана Гвозденко, щоб виконати приємну місію — вручити до свята подарунки: сертифікати на холодильник та ноутбук, а також сертифікат на суму 5000 грн для придбання побутової техніки і солодощі.
Оксана Василівна подякувала батькам-вихователям за їх щоденну натхненну працю, любов та турботу про дітей, а також побажала членам родини Божого благословення, міцного здоров’я, сяючих посмішок та щасливого дитинства.
Довідково. Дитячий будинок сімейного типу — окрема сім’я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває в шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Загальна кількість дітей (власних та вихованців) у дитячому будинку не повинна перевищувати 10 чоловік.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради