В управлінні ЖКГ відреагували: яму-пастку на березі Случі обіцяють засипати

У минулому номері «Звягеля» ми попередили містян про небезпечне місце на березі річки Случі. У районі м’ясокомбінату небайдужі містяни виявили глибоку яму-пастку в місці, яке часто відвідують відпочивальники. Відповідні фото з’явилися в мережі Фейсбук у понеділок, 25 травня.
Газета «Звягель» одразу ж письмово звернулася до начальника управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності Новоград-Волинської міської ради О.В.Богданчука з проханням вжити заходів для убезпечення цієї ділянки.
На момент здачі минулого номера в друк, 28 травня, відповіді ми не отримали.
Лист-відповідь, датований 29 травня, надійшов наступного дня.
Начальник управління ЖКГ міської ради О.В.Богданчук повідомляє, що інформація про балансоутримувача вищезазначених залишків мереж і комунікацій відсутня. Втім, в управлінні пообіцяли виконати роботи, щоб усунути небезпеку.
«28.05.2020 р. інспекцією благоустрою при управлінні житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради проведено обстеження вищевказаного об’єкта, за результатами якого вирішено здійснити роботи щодо засипання об’єкту будівельними відходами, з метою попередження виникнення небезпечної ситуації», — йдеться в листі-відповіді за підписом начальника управління ЖКГ О.В.Богданчука.
Олег БРЮХАНОВ