Відозва із засідання громадського об’єднання «Наше місто — наш дім»

Учасники розглянули ситуацію, що склалася в місті та ОТГ в цілому. Учасники з біллю констатували значне напружене психологічне напруження, низку серйозних загроз громаді та їх причини.
Некомпетентність і бездіяльність, популізм, самозакоханість чинної влади, внутрішня боротьба за мандати на наступних виборах та свої блага, зникнення міського голови … тощо призвели до явних провалів у розвитку міського господарства, марнування перспективи. Місто — у безнадії, втратило раніше досягнуті можливості, віру і довіру до влади, чітку стратегію і тактику життєзабезпечення. Така шарпанина продовжуватись не може. Без негайного вжиття радикальних кроків, без досвідчених та дієвих посадовців, депутатів, очільника може настати колапс. Кожний день ускладнює ситуацію. Ще таких декілька років громада не витримає.
Вважаємо, що очікувати чогось незвичайного чи дива далі неможливо. Треба негайно перезавантажувати керівництво міськвиконкому. Серед депутатів є професійні особи, котрі за ці півроку до виборів можуть зробити багато, відіб’ють загребущі руки. Депутати, не втрачайте час і кошти на дерибан, адже за вашої позиції також допущено занедбаний стан міста. Патове становище вже наяву, і ви зобов’язані відповідально вирішувати свої повноваження.
Ми вже наразі звертаємося до вірогідних кандидатів на голову ОТГ. Панове, добре осмисліть свій крок! Попереджаємо: так, як сходило і зійшло з рук попереднику Весельському, у вас на цій посаді не буде. За пустопорожню балаканину, бездіяльність і т.і. будемо «бити з повагою, але болісно». Прийшов — працюй! Вчитися керувати тут немає коли, реальні результати мають бути щоденно.
А ви, шановні виборці, думайте. Наше благополуччя — у наших відповідальних голосах!
М.І.МАРТИНЮК, голова ради ГО «Наше місто — наш дім»