Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

«Протягом доби до медичних закладів Новоград-Волинської міської ОТГ нових звернень із приводу підозри на COVID-19 не надходило.
Загалом, станом на 09:00, 11 червня, у місті зафіксовано 14 випадків захворювання на COVID-19 та 7 — у районі. Із них 11 осіб одужали.
На стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні для дорослих КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» продовжують перебувати двоє пацієнтів: 45-річний житель міста та 68-річний іноземець», — інформує Любомир Дутчак, начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради, станом на ранок 11 травня.
В інформації за попередню добу (станом на 10.06) йшлося, що 9 червня на стаціонарне лікування до КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» поступило двоє хворих із пневмонією: жителька міста 1972 р.н. та жителька району 1933 р.н. У пацієнтів узято біоматеріали для проведення ПЛР-дослідження на наявність COVID-19, результат очікується.
8 червня, за інформацією Любомира Дутчака, отримано результат ПЛР-дослідження біоматеріалу, відібраного в жителя міста 1950 р.н., який 6 червня поступив до КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» із правосторонньою пневномією, підозрою на COVID-19, та вночі 7 червня помер. Результат ПЛР-дослідження негативний.
За інформацією міської ради