На території ОСББ «Згода» відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

На території ОСББ «Згода» відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

12 червня урочисто відкрили відремонтований спортивний майданчик у дворі багатоповерхової забудови по вулиці Соборності.
Облаштування мініфутбольного поля зі штучним покриттям відбулося на засадах співфінансування.

Як повідомляє відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради, 51 тис. 285 грн профінансувало об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «Згода», на території якого розташований майданчик.

100 тис. грн — кошти обласного бюджету, спрямовані на потреби виборчих округів, — направив депутат обласної ради Степан Нусбаум.
Чималу суму було спрямовано з міського бюджету. Це — кошти, передбачені на депутатські округи: 200 тис. грн — кошти округу депутата міської ради Романа Седлецького та 50 тис. грн — кошти округу депутата міської ради Дарії Костриці.
Крім цього, по 40 тис. грн власних коштів профінансували депутати міської ради Олег Ващенко та Роман Седлецький.

У ході урочистої частини присутніх привітала заступник міського голови Оксана Гвозденко. Вона відзначила, що в Новограді поступово розвивається спортивна інфраструктура. Зокрема, реконструйовані бігові доріжки на стадіоні «Авангард»; нове штучне покриття облаштовано на спортивному майданчику в мікрорайоні «Морське»; розпочинається облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям у районі ЗОШ №10; проводяться ремонти в спортивних залах.
Голова ГО «Новоград-Волинська міська асоціація футболу» Олександр Лавренюк вручив місцевій дітворі футбольні м’ячі.
За матеріалами міської ради