ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» КРОКУЄ ПЕРЕМОЖНОЮ ХОДОЮ

У четвертому турі обласного чемпіонату з футболу ФК «Звягель-750» грав на виїзді проти дебютанта вищої ліги ФК «Вручій» з смт.Овруч. Овручани ще не мали у своєму активі набраних очок і сподівалися відкрити їх лік саме в цьому турі. Гості, стабілізувавши склад гравців, та маючи у своєму активі дві перемоги поспіль, горіли бажанням і надалі підтримати набраний переможний темп, і це їм повністю вдалося.
З початку матчу гравці обох клубів розпочали шукати футбольне щастя, у вигляді забитих голів, біля чужих воріт. Краще це вдалося новоград-волинцям. Вже до 15 хвилини першого тайму рахунок був 3:0 на їхню користь. Відкрив рахунок Ярослав Корнійчук, котрий у цьому матчі зробив «дубль». До кінця першого тайму гості забили ще один гол.
Після перерви тренер А.М.Лось провів сім замін, однак набраний темп забитим голам гравці, які вийшли на поле, підтримали, забивши ще чотири голи, хоча пропустили у власні — три голи. У звягельчан, крім Я.Корнійчука, взяттям воріт відзначилися Анатолій Доманський — тричі, ще по одному разу це зробили Михайло Войтович та Дмитро Горбаченко, ще один м’яч овручани забили у власні ворота. Таким чином отримана ще одна перемога з великим рахунком. На рахунку кращих бомбардирів клубу Ярослава Корнійчука — 5 забитих м’ячів, у Анатолія Доманського — 4.
Наступний матч ФК «Звягель-750» проведе на власному майданчику проти одного з лідерів чемпіонату ФК «Хіммаш» з м.Коростень. Початок матчу 13 червня, о 16.00 год.
Гра обіцяє бути досить цікавою та напруженою, адже в активі обох клубів у турнірній таблиці записано тільки перемоги, приблизно рівні показники у них в графі забитих-пропущених голів. Тож ще цікавіше буде переглянути це цікаве футбольне протистояння. Зустрінемося на футболі.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ