Поліція розшукує безвісно зниклого 37-річного військовослужбовця з Новограда-Волинського

Поліція розшукує безвісно зниклого 37-річного військовослужбовця з Новограда-Волинського

Правоохоронці встановлюють місцезнаходження Ставінського Андрія Леонтійовича, 12.10.1982 року народження, місце перебування якого з 15 червня 2020 року невідоме.
За словами матері зниклого, жительки Хмельницької області, яка звернулася до поліції, її син — військовослужбовець за контрактом у військовій частині, дислокованій у Новограді-Волинському, та проживає в районному центрі.
Із 15 червня 2020 року він не виходить на зв’язок із рідними, також не з’являвся на службі. Нині місце перебування чоловіка невідоме.
Його прикмети: зріст близько 170 см, середньої статури, волосся світле, коротко стрижене, очі блакитні. На передпліччі є татуювання: кольорова каска та надпис 128 (горно-піхотна ремонтна військова бригада), на животі з правої сторони є шрам невеликого розміру.
На момент зникнення міг бути одягнений у джинси, футболку та коричневі кросівки. На шиї був срібний ланцюжок із хрестиком.
Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Андрія Ставінського, повідомте за телефонами: (0412) 40-74-75, (04141) 3-51-54 або «102» чи зверніться до найближчого відділку поліції.
Відділ комунікації поліції Житомирської області