www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 26/2020

26 Червня 2020 | Оприлюднив: | 9 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Хто відкриває перше засідання Верховної Ради України? А. Наймолодший за віком депутат. Б. Найстарший за віком депутат. В. Президент України. Г. Найбагатший депутат.
  2. Полярна зірка розміщена в ... А. Малій Ведмедиці. Б. Великій Ведмедиці. В. Оріоні. Г. Кассіопеї.
  3. Тих, хто виконав нормативи ГПО, у радянські часи нагороджували ... А. Грамотою. Б. Орденом. В. Значком. Г. Грошовою премією в сумі 1 крб 02 коп.
  4. До 1 травня було випущено перший КРАЗ. У якому році це було? А. 1946. Б. 1950. В. 1959. Г. 1966.
  5. Каша із пшона і розтертого в дрібні кульки борошна. А. Рябко. Б. Сірко. В. Бобик. Г. Шарик.
  6. 22 грудня 1885 року Рентген зробив свій перший знімок. Що було зображено на цій фотографії? А. Нога дитини. Б. Рука дружини. В. Голова кішки. Г. Хвіст риби.
  7. За скільки мільйонів доларів була продана одна з картин Пікассо на аукціоні 4 травня 2010 року? А. 6. Б. 36. В. 66. Г. 106.
  8. У середньовічній Італії казали, що вони «роздавали свої апельсини всім охочим». Хто вони? А. Продавці цитрусових. Б. Учені-просвітителі. В. Роздавачі монаршої милостині. Г. Жінки легкої поведінки.
  9. Американський політичний діяч, який був 15-ю дитиною в сім’ї бідного ремісника. А. Б.Франклін. Б. Д.Вашингтон. В. А.Лінкольн. Г. У.Грант.
  10. Яка країна першою повністю замінила аналогове телебачення на цифрове? А. Нідерланди. Б. Індія. В. Франція. Г. Білорусь.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №26: 1. Б. 2. А. 3. В. 4. В. 5. А. 6. Б. 7. Г. 8. Г. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,