За додаткове виконання дезінфекції в дитячих садочках помічникам вихователів здійснюється доплата

За ініціативи заступника міського голови Оксани Гвозденко, на час карантину помічникам вихователів у ДНЗ здійснюватиметься доплата в розмірі 10% за роботу з дезінфікувальними засобами.
Дотримання санітарно-епідеміологічних вимог, які запроваджені в умовах адаптивного карантину, перебуває на контролі відповідальних посадових осіб.
Помічники вихователів, відповідно до графіків, проводять дезінфекцію поверхонь та кварцування приміщень, також кожні 2 години дезінфікуються дитячі іграшки. При вході до закладів та всередині встановлені антисептики для рук, наявні одноразові паперові рушники, вилучені м’які іграшки та килими, виховательки протягом дня знаходяться в масках, вихованці в групах перебувають з урахуванням дотримання дистанції.
Чітке виконання розробленої інструкції (Регламенту) із зазначеними вимогами дотримання в закладах протиепідемічних заходів є вкрай важливим та систематично перевіряється членами робочої групи.
Дякуємо управлінню освіти і науки міської ради та працівникам дошкільних навчальних закладів за добросовісне та відповідальне ставлення до здоров’я дітей.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради