Нарада щодо реставрації міського Молодіжного центру

Нарада щодо реставрації міського Молодіжного центру

23 червня тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Олена Пономаренко провела робочу зустріч із представником ТОВ «ЖОК» — підрядної організації, яка з січня 2020 року проводить реставраційні роботи будівлі міського Молодіжного центру.
Участь у зустрічі, яка відбулася на об’єкті, взяли: перший заступник міського голови Сергій Колотов, заступник міського голови Оксана Гвозденко, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Дмитро Ружицький, т.в.о. начальника фінансового управління міської ради Валентина Іваненко, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба, директор міського Молодіжного центру Володимир Ліберда та депутат міської ради Світлана Крапівницька. Запрошені були всі голови депутатських фракцій.
Наразі підрядником завершено загальнобудівельні роботи, згідно з першою чергою будівництва (демонтаж, монтаж покрівлі та купола), ведуться підготовчі та демонтажні роботи для початку будівництва другої черги (монтажу покрівлі).
Нагадаємо, що наприкінці 2019 року на ремонтно-реставраційні роботи пам’ятки архітектури місцевого значення було спрямовано 5 млн грн. У квітні 2020 року на завершення покрівельних робіт, згідно з першою чергою будівництва, було виділено 1,4 млн грн. Також директор державного підприємства «Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство» Степан Нусбаум, генеральний директор ПП «Меблева фабрика «Мірт» Олександр Ющенко та керівник ПП «БУДІВЕЛЬНА ФІРМА «КРОТ» Василь Гаврилюк благодійно надали та провели розпил пиломатеріалів на суму близько 70 тис. грн.
На чергову сесію міської ради планується внести питання щодо продовження фінансування робіт з відновлення міського Молодіжного центру, який стане сучасним центром проведення дозвілля дітей та молоді.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради