Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

«Протягом минулої доби в Новоград-Волинській міській ОТГ лабораторно підтверджено три нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Це — дві жительки міста, 58 та 63 роки, які напередодні поступили в інфекційне відділення міськрайТМО з діагнозом пневмонія. Наразі стан їх здоров’я середньої важкості. Також на коронавірусну інфекцію захворіла дитина — хлопчик 9 років, стан здоров’я задовільний, знаходиться на амбулаторному лікуванні.
У Новоград-Волинському районі — один новий лабораторно підтверджений випадок захворювання на коронавірусну інфекцію. Це — хлопчик віком 11 років, який лікується амбулаторно», — йдеться в повідомленні Любомира Дутчака, начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради 25 червня.
Днем раніше Любомир Дутчак повідомив, що у 12 осіб відібрано біоматеріал для проведення ПЛР-дослідження в ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України». Це — хворі, контактні особи та пацієнти, які потребують планового лікування.
Усього за період пандемії коронавірусу в місті Новограді-Волинському — 21 лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19 (одужало 12 осіб, 3 знаходяться на стаціонарному лікуванні, 5 — на амбулаторному, 1 — померла), у районі — 8 осіб (7 — одужало).
За матеріалами міської ради