Золота молодь Звягельщини-2020

Золота молодь Звягельщини-2020

ЗНАЙОМТЕСЯ: МЕДАЛІСТИ МІСТА Й РАЙОНУ
Пролунав останній дзвоник, і перед кожним із учорашніх школярів відкриваються двері дорослого життя. Яким воно буде, значною мірою залежить від них самих. Адже шкільні роки, коли вони перебували під постійною опікою батьків та вчителів, залишаються в минулому. Водночас кожен із випускників покидає школу не з порожніми руками, а маючи багаж знань і вмінь, які, маємо надію, не раз допоможуть молоді у виборі правильних життєвих рішень.
Звісно, що не завжди оцінки у школі відіграють визначальну роль у подальшому житті людини. Утім, школярі, котрі щороку демонстрували найвищий рівень знань із кожного предмету, без сумніву, заслуговують на особливу повагу.
Які вони — щасливі володарі золотих та срібних медалей? Відповідь на це питання дає газета «Звягель», представляючи вашій увазі нашу традиційну рубрику, підготовлену спільно з інформаційно-методичним центром управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, методичним центром відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації та відділами освіти об’єднаних територіальних громад.























































































































































































ДЕМ’ЯНЧУК Богдан, Ліцей №1, золота медаль


— Навчання стало для мене першим серйозним випробуванням у житті. Своїми знаннями я завдячую рідному ліцею та вчителям. Особливу подяку хочу висловити батькам, які дали мені життєві навички та підтримували мене. Своє майбутнє хочу пов’язати зі спеціальністю «менеджмент».


КОХАНІВСЬКА Юлія, Ліцей №1, золота медаль


— Дякую школі, що навчила вірити в себе, залишатися собою, долати труднощі та здобувати перемоги.

Дякую вчителям, котрі намагалися допомогти нам знайти своє місце в житті.

А любим батькам я вдячна за любов, терпіння і турботу, якими вони огортали впродовж цих бурхливих і щасливих років.


РОМАНЮК Ольга, Ліцей №1, золота медаль


— Дорогі батьки і вчителі, хто, як не ви, відчули кожен момент радості та іноді розчарування за ці 11 років мого дорослішання. Спасибі за те, що вірили і підтримували. Ви вчили думати й відповідати не тільки біля дошки, але й за свої вчинки. Однокласникам бажаю цілеспрямованості, наполегливості.


ДАНИЛЮК Юлія, ЗОШ №2, золота медаль


Маючи високі результати в навчанні й дослідницькій роботі МАН, Юля серйозно захоплюється спортом та музикою. Відвідувала гурток пауерліфтингу, а на обласних змаганнях займала лише призові місця. Очільник міського учнівського клубу «Звягель-Патріот». Хоче вступити до омріяного ВНЗ.


БУКОВСЬКИЙ Павло, ЗОШ №3, золота медаль


Стипендіат міського голови, переможець міських олімпіад із хімії, біології, екології, МАН, міжнародних конкурсів із вокалу (Болгарія, Білорусь), всеукраїнських, обласних, міських літературних, театральних конкурсів та кіноконкурсів.

Павло мріє стати відомим актором театру та кіно.


СІМЧУК Аліна, Ліцей №4, золота медаль


— Мрію вступити до ВНЗ. Вірю, що бажання і наполегливість допоможуть подолати всі негаразди та досягти заповітної мрії. Тому докладайте зусилля і не зупиняйтеся на досягнутому, адже майбутнє залежить лише від нас. Я вдячна вчителям за безцінні знання та чіткі життєві орієнтири!


МАКСИМОВИЧ Едуард, ЗОШ №6, золота медаль


Усміхається, не тужить, зі всіма у школі дружить. Президентом парламенту був. До всього має хист: спортсмен, артист. Мудрий і харизматичний, чесний і порядний. Мріє бути кваліфікованим фахівцем у галузі науки!


ПРОХОРЧУК Анастасія, ЗОШ №7, золота медаль


— Мрію вступити до престижного університету та займатись улюбленою справою. Дякую батькам за постійну підтримку та віру в мене. Бажаю собі та одноліткам упевнено йти до своєї мети.


КАМЕНЧУК Ольга, ЗОШ №9, золота медаль


Відповідальна, наполеглива, старанна, має власну думку, яку вміє обгрунтувати. Переможниця шкільних, міських, обласних етапів учнівських олімпіад, стипендіатка міського голови. Мріє обрати професію, яка приноситиме користь людям.


САХНО Дарія, Ліцей №1, золота медаль


— Школа залишила незабутній слід у житті кожного з нас. Я вчилася жити й формувала світогляд, робила вибір, втрачала і здобувала. Сподіваюся, що вступлю до омріяного університету й реалізую власні амбіції.


СЕРПУТЬКО Анастасія, Ліцей №1, золота медаль


— Ми зі слізьми на очах згадуємо кращі моменти, які пройшли в стінах рідного Ліцею. Карантин забрав останню можливість відчути себе дитиною та попрощатися зі школою... Вірте в себе, адже хто, як не ви, зробить цей світ кращим!


ШУШПАННІКОВ Владислав, Ліцей №1, золота медаль


— Дуже дякую вчителям та батькам, які завжди мені допомагали йти вперед та досягати нових вершин.

Мрію вступити до престижного ВНЗ і стати лікарем.


ШЛАПАК Крістіна, Ліцей №4, золота медаль


— Вдячна всім, хто допомагав розширити світогляд та досягати нових перемог. Завдяки ліцею, я зрозуміла, що спорт — це моє, і почала займатися в секції легкої атлетики. Сподіваюся, що обираю професію правильно.


АНДРОЩУК Марія, Ліцей №4, золота медаль


— Моя майбутня професія буде пов’язана з математикою, це був мій улюблений шкільний предмет. Майбутнім випускникам хочу сказати, що не потрібно нічого відкладати на потім, а зосереджуватися на тому, що відбувається тут і зараз.


ПОЛІЩУК Вероніка, ЗОШ №6, золота медаль


Вирізняється відмінним поєднанням краси і розуму. Любить музику. Ефектна, комунікабельна. Велике серце, горить в очах любові вогник. Майбутній педагог. Мріє бути щасливою на теренах рідної Батьківщини!


ПАВЛЯШИК Юлія, ЗОШ №7, золота медаль


— Я прагну вступити до університету і здобути вищу освіту, щоб займатися улюбленою справою. Слова подяки адресую батькам і вчителям за те, що вони завжди були поряд і підтримували на шляху до здійснення мрій.


ШКАБАРА Надія, ЗОШ №7, золота медаль


— Моя мрія — вступити до вищого навчального закладу нашої країни, здобути омріяну професію і стати успішною людиною. Усім випускникам хочу побажати легкого й цікавого шляху в доросле життя.


ПЛИСАК Вікторія, ЗОШ №8, золота медаль


У минулому році стала стипендіаткою міського голови в номінації «За досягнення в громадській діяльності». У 2019-2020 році — випускниця «Школи успіху» та «Екоакадемії» від Klitschko foundation.


СЛІВІНСЬКА Карина, ЗОШ №9, золота медаль


Постійна учасниця міських олімпіад з фізики, біології. Життєве кредо: «Творити — значить жити». У майбутньому мріє стати гарним дизайнером, майстром своєї справи.


ЛАВРЕНЧУК Олександр, ЗОШ №10, золота медаль


Переможець різноманітних олімпіад міського та обласного рівнів. Чудовий знавець іноземної мови, учасник та переможець інтелектуальних змагань та конкурсів. Мріє стати справжнім майстром своєї справи.


АНТОНЮК Дмитро, ЗОШ №10, золота медаль


Комунікабельний, усміхнений, незмінний ведучий шкільних заходів. Учень обіймав посаду шкільного президента і мав беззаперечний авторитет серед школярів. Дмитро впевнено крокує до досягнення своїх цілей.


БУКОВСЬКА Ольга, ЗОШ №10, золота медаль


Чудовий організатор та ідейний натхненник багатьох цікавих заходів та різних акцій. Обожнює спорт, особливо волейбол. Активна та амбітна, з олімпійською впевненістю долає всі перешкоди.


КУЗНЕЦОВА Єлизавета, Ліцей №11, золота медаль


Очолювала шкільний парламент. Цінує дружбу, любить активний відпочинок. Найближчою метою Єлизавети є... стрибок з парашутом. У подальшому юна випускниця хоче, щоб про її успіхи писали в журналі «Forbes».


ПАВЛЮК Віра, Ліцей №11, золота медаль


Успіхів досягла у вивченні біології та екології. Знання підтверджувала на олімпіадах міського та обласного рівнів. Брала участь у міських змаганнях з легкої атлетики та футболу. Вступатиме на факультет міжнародної економіки.


САВИЧ Наталія, Ліцей №11, золота медаль


Мріє стати дипломатом, аби відстоювати інтереси своєї держави за кордоном. Любить фотографувати. Найбільша мета — жити так, щоб можна було дозволити собі побачити увесь світ.


МАГДЕНКО Дарина, Ліцей №1, срібна медаль


— Головне, що навчила мене школа, — не здаватися через перешкоди та впевнено йти до мети. Завдяки підтримці вчителів та родини, ми стаємо кращими, освіченими та впевненими в собі, за що їм велика подяка.


МАКСИМОВИЧ Анастасія, Ліцей №1, срібна медаль


— Дякую школі за ці 11 років цікавого життя та моменти, проведені в її стінах. Учителям дякую за багаж знань, який знадобиться мені в житті. Мрію стати насамперед хорошою людиною, а все інше буде.


ХВІСТ Вікторія, Ліцей №1, срібна медаль


— Я вдячна вчителям за те, що були поруч, завжди були готові допомогти і зрозуміти.

Спасибі вам за віру і турботу, підтримку і наполегливість. Дякую за знання та життєву мудрість.


ГУСЄВА Анна, Ліцей №4, срібна медаль


— Хочу бути незламною, тією, хто не боїться перешкод. Моїм взірцем для наслідування є герой китайської філософської новели Вей Усянь — людина, яка досягла неймовірних висот і залишалася безкорисливою до кінця.


КОЗИНСЬКИЙ Дмитро, Ліцей №4, срібна медаль


— До навчальних занять у ліцеї я готувався відповідально, вивчав математику, хімію, фізику, адже знання цих предметів допомагають розвиткові економіки. Майбутнє хочу пов’язати з комп’ютерними технологіями.


ГУРТОВЕНКО Вікторія, ЗОШ №7, срібна медаль


— Я хочу подякувати вчителям та однокласникам за ці неймовірні 11 років, які ми провели разом. Хочу стати найкращим лікарем в Україні, бо ще змалечку цікавилася медициною. Вірю, що професія лікаря зробить мене щасливою.


ПОБЕРЕЖЕЦЬ Вікторія, ЗОШ №9, срібна медаль


Цілеспрямована, впевнена й завжди усміхнена, має серйозні плани на майбутнє. Головною метою було отримати грунтовні знання, які б дали можливість реалізувати себе в майбутньому. Мріє стати успішною людиною.


ОРИМОВИЧ Вероніка, Ліцей №11, срібна медаль


Вероніка з дитинства відвідувала музичну школу та закінчила естрадний відділ. Обожнює театр та не уявляє свого життя без сцени. Своїми перемогами завдячує рідній школі, Ліцею №11, який дав грунтовні знання.


СИНИЦЬКА Аліна, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— Сьогодні ми робимо перші кроки в самостійне доросле життя. Від щирого серця хочеться подякувати батькам і вчителям за знання, які допоможуть досягти нових вершин у майбутньому. Мрію стати філологом.


ПРАВДИВА Тамара, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— За одинадцять років школа стала для нас другою рідною домівкою. Я навіть не уявляю, яким би одноманітнім було наше життя без конкурсів, олімпіад, без постійного прагнення бути кращими.


БОБЕР Наталія, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— Найголовніше — бути здоровими і щасливими, не втратити людяність і віру в здійснення мрій. Своє життя мрію пов’язати з програмуванням. Дякую вчителям, які вчили справжньої життєвої мудрості.


ДЕРКАЧ Вадим, Киківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— За все, що я маю в житті, дякую своїм батькам! Вони для мене є опорою, вірними та надійними друзями. Дякую рідній школі, яка стала для мене другою домівкою. Тут я зустрів гарних друзів та порадників.


БЕЛЕНЮК Катерина, Колодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— Люблю малювати, а ще захоплююся спортом і туризмом. Мрію оволодіти журналістикою, щоб із кожного куточка нашої держави доносити новини до людей. І дуже хочу прославити наш Поліський край.


ВАСИЛЬЧУК Владислав, Токарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— Дякую рідним, учителям і друзям, які були поруч усі ці роки. Розумію, що наше майбутнє залежить винятково від нас. Мрію вступити на навчання до Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка.


ТКАЧУК Святослав, Токарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


— Прагну навчатись у Київському політехнічному університеті. Мрію в майбутньому бути успішним, мати хорошу професію, вірних друзів і щоб рідні пишалися мною.


СИДОРЧУК Дарина, Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— У минулому — веселі шкільні роки, попереду — доросле життя, у якому важливо зорієнтуватися з вибором професії. Ще з дитинства я мріяла стати лікарем. Ця професія, я переконана, найблагородніша.


МИКОЛАЄНКО Ангеліна, Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


— У кожного з нас є свої мрії, бажання, плани на майбутнє. Головне — не розгубити таких якостей, як доброта, чесність, доброзичливість. Для мене важливо завжди залишатися Людиною.


ДЕЮН Ірина, Піщівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Постійна учасниця конкурсів читців, знавців рідної мови, олімпіад із предметів суспільно-гуманітарного циклу. Захоплена магією цифр, подружилась і з математикою, і з фізикою.


ЛОСОВСЬКА Анастасія, Новороманівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Відповідальна та цілеспрямована у своїх діях та водночас ніжна й мрійлива.

Успішна учасниця різноманітних конкурів, зокрема МАНу, президент шкільного парламенту, у вільний час присвячує себе спорту.


СУПРУНЧУК Дмитро, ОНЗ «Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів», срібна медаль


Ерудований, творчо обдарований юнак, переможець обласного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад із математики, хімії, географії, гордість школи й громади.