Громадське обговорення про перейменування вул.Карбишева Д.М.

Відділ культури і туризму міської ради повідомляє: «Розпочато процес громадського обговорення про перейменування вул.Карбишева Д.М. у м.Новограді-Волинському. Особа, відповідальна за проведення громадського обговорення, – Заєць Лариса Вікторівна – начальник відділу культури і туризму міської ради.
Ця пропозиція була внесена Українським інститутом національної пам’яті з метою усунення символіки комуністичного тоталітарного режиму в м.Новограді-Волинському. Разом із тим Новоград-Волинський осередок ОУН-УПА вніс пропозицію надати одній із вулиць міста ім’я Трейка І.Д.
Свої пропозиції (зауваження) щодо перейменування вулиці Карбишева Д.М. надсилайте на адресу відділу культури і туризму міської ради: 11701, м.Новоград-Волинський, площа Лесі Українки, 9, каб. №1, або на електронну адресу: nv_kultura@meta.ua. За тел.: (04141) 2-40-70 можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення.
Обговорення триватиме до 2 вересня 2020 року. Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті міської ради».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради