Городницький монастир — на самоізоляції через спалах коронавірусу

Городницький монастир — на самоізоляції через спалах коронавірусу

Таке рішення ухвалено на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося під керівництвом голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Сергія Литвинчука 4 липня.
Як йдеться в повідомленні Новоград-Волинської РДА, у зв’язку з різким погіршенням локальної епідемічної ситуації на території Городницького Свято-Георгіївського монастиря, рішенням комісії визнано територію Городницького монастиря «сімейним вогнищем» спалаху та розповсюдження коронавірусної інфекції. Визначено, що надзвичайна ситуація — об’єктового рівня.
У монастирі заборонили проведення будь-яких масових заходів. А для його мешканців запровадили режим самоізоляції, оскільки вони контактували з хворим.
Комісія рекомендувала наставникам монастиря обмежити доступ на територію монастиря. А також тимчасово заборонила роботу городницького ринку та проведення будь-яких масових заходів на території громади.
Контроль за дотриманням режиму самоізоляції мешканцями Городницького монастиря покладено на Новоград-Волинський відділ поліції.
Термін дії рішення — на період самоізоляції.
Олег БРЮХАНОВ, за матеріалами Новоград-Волинської РДА