Із засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС (COVID-19)

На позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке в дистанційному режимі відбулося 15 липня, розглянули питання щодо запобігання поширенню на території Новоград-Волинської міської ОТГ коронавірусної інфекції COVID-19.
Відповідно до прийнятого рішення на період карантину заборонено:

  • діяльність закладів культури з наповненістю понад 50% стаціонарних розміщених місць для сидіння та/або більше однієї особи на 5 кв. метрів площі закладу культури;

  • роботу після 23:00 та до 7:00 розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), закладів культури, крім кінотеатрів та крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

  • проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, крім проведення кінопоказів та заходів закладами культури, за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід. Організатор заходу відповідальний за дотримання фізичної дистанції між учасниками — не менше, ніж 1,5 метра.


За дотриманням санітарного законодавства та протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування, розважальних закладах та закладах культури і надалі будуть здійснюватися заходи з державного санітарно-епідемічного нагляду.
Інформація міської ради