Міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зустрічає ювілей!

Міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зустрічає ювілей!

26 липня 1995 року Новоград-Волинська міська рада ухвалила рішення №324 «Про реєстрацію міського центру соціальних служб для молоді», і відтоді місто не можна уявити без діяльності Центру.
Працівники Новоград-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, завдяки повсякденній наполегливій праці та спільній роботі з соціальними партнерами, успішно допомагали й допомагають громадянам, які потрапили в складні життєві обставини долати життєві труднощі. Соціальна робота — невід’ємна частина суспільства, спрямована на допомогу у вирішенні проблемних питань, з якими стикаються сім’ї з дітьми та молодь, які перебувають у складних життєвих обставинах.
Із нагоди 25-річчя з дня створення Новоград-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді — декілька слів про специфіку роботи працівників центру, якими хочеться привернути увагу до важливості інституту сім’ї, виховання гармонійної особистості підростаючого покоління та популяризувати загальнолюдські цінності.
Робота працівників Центру ніколи не була простою та легкою, бо робота з людьми завжди вимагає особливих якостей — таких як терпіння, мудрість, співчуття, поєднаних із професійністю й толерантністю. Щодня спеціалісти Центру переживають людські проблеми, які навіть після завершення робочого дня, не дають їм спокою, змушуючи обдумувати оптимальні варіанти допомоги.
Фахівці нашого центру володіють фаховими знаннями з психології й соціології; знають законодавство та правові аспекти соціального захисту; знаходять підхід до кожного клієнта й надають вичерпну інформацію щодо вирішення проблемних питань; представляють інтереси людини; сприяють розширенню світогляду клієнта й спонукають до поліпшення рівня життя.
Необхідність у соціальній роботі існуватиме завжди, навіть за найвищого розквіту суспільства. Наш центр працює для утвердження цінності та неповторності життя кожної людини. Ми допомагаємо усвідомити відповідальність за власне життя, поліпшити його якість через надання соціальних послуг дітям, молоді, сім’ям, насамперед тим, які опинилися в складних життєвих обставинах!
Пам’ятайте: гармонія у стосунках із близькими, дитячий сміх, міцна сім’я — найважливіші атрибути людського щастя та успішної країни!
У святковий, ювілейний день бажаю вам, дорогі колеги, успіхів у роботі, добра, злагоди, міцного здоров’я на довгі роки, оптимізму та родинного благополуччя. Розуміння, шани, поваги від клієнтів та нових здобутків у виконанні своїх професійних обов’язків!
Переконана, що колектив Новоград-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і надалі успішно виконуватиме свої обов’язки, зберігатиме та примножуватиме традиції своїх попередників.
Антоніна ЛАПИНСЬКА, директор Новоград-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді