Оголошено конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності

Міська рада оголошує конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності з метою приватизації шляхом продажу з аукціону: об’єкт: нежитлова будівля по вул.Дружби, 50-А, площа — 362,5 кв.м.
Балансоутримувач: управління ЖКГЕ та КВ міської ради.
Платник робіт з оцінки: управління ЖКГЕ та КВ міської ради.
Кінцевий термін подання документів на конкурс — 07.08.2020 року.
Конкурсна документація подається в запечатаному конверті шляхом поштового відправлення або безпосередньо на адресу: каб. №47, вул.Шевченка, 16, м.Новоград-Волинський, Житомирська область, 11700.
Конкурсна документація претендента складається з:

  • конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, у якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях);

  • документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна;

  • підтвердних документів: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою законодавством формою; інформація про претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювача; інформація про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах із претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна.


На конверті потрібно зробити відмітку «На конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.
Конкурс відбудеться 14.08.2020 року, об 11:00, за адресою: вул.Шевченка, 16, м.Новоград-Волинський, конференц-зала.
Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися, відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 р. №2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 р. за №60/28190 (зі змінами, внесеними наказом ФДМУ від 16.01.2018 р. №47, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 20.02.2018 р. за №198/31650).
Управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради