ФК «Звягель» здобув комфортну перемогу в першому матчі 1/4 фіналу кубка області

У середу, 22 липня, відбулися перші чвертьфінальні матчі кубка Житомирської області з футболу пам’яті Героїв Небесної Сотні.
ФК «Звягель» на домашньому стадіоні «Авангард» приймав ФК «Полісся» зі Ставків і здобув перемогу з рахунком 2:0. Гра проходила без глядачів.
«У першому таймі активнішим було «Полісся», яке мало ігрову перевагу й створило більше гольових моментів. Але в другій половині гри звягельчани знайшли сили переламати хід поєдинку на свою користь. За 15 хвилин до завершення матчу господарі поля двічі покарали голкіпера суперника за неуважні виходи з воріт, з далекої відстані переправивши м’яч у ворота», — коментує гру офіційний сайт ФК «Звягель».
Голами відзначилися Анатолій Корнійчук і Дмитро Швець.
«Кубковий етап складається з двох поєдинків, тому, незважаючи на непоганий гандикап після першого матчу, потрібно так само зібрано зіграти і матч відповідь, і не дозволити доволі потужній команді, що сповідує хороший комбінаційний футбол, у Ставках переламати хід двобою на свою користь!» — закликають гравців «Звягеля» на офіційній сторінці клубу.
Нагадаємо, в 1/8 фіналу «Звягель» в обох матчах розгромив «Темп» (Черняхівський район) — 2:0 і 9:0. Перемога з рахунком 9:0 стала другою найкрупнішою в активі «Звягеля» з моменту створення клубу у 2016 році. Ще один поєдинок, в якому «Звягель» вигравав із різницею +9, відбувся в 2018 році в Чуднові. Тоді поразки зазнав «Тетерів» — 10:1.
18 липня відбулися матчі 5-го туру чемпіонату й першості Житомирської області.
Цікаво, що звягельчани мірялися силами з… нинішнім кубковим опонентом. Гра чемпіонату завершилася з рахунком 2:2.
Втратою очок «Звягелем» скористався коростенський «Мал», який переміг «Зорю» із Врублівки (2:1) і вирвався на перше місце — 12 очок. У «Звягеля» — 10 очок і це — друге місце. У ФК «Бердичів», який на третьому місці, також 10 очок.
У першості області «Звягель-2» вдома розгромив «Колос» (Путиловичі) — 4:1. «Звягель-2» піднявся на четверте місце — 9 очок. У лідера — ФК «Миропіль» — 13 очок.
Ветеранський «Авангард» звітний тур пропускав.
Олег БРЮХАНОВ