www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 31/2020

31 Липня 2020 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Приціл вогнепальної зброї. А. Блоха. Б. Мушка. В. Мишка. Г. Вушко.
  2. Хто «шкребе» на душі в людини, яка тривожиться? А. Мишки. Б. Кішки. В. Мурашки. Г. Таргани.
  3. Яку спортивну гру не починають з подачі? А. Баскетбол. Б. Волейбол. В. Теніс. Г. Бадмінтон.
  4. Яким приладом вимірюють частоту обертання двигуна? А. Спідометром. Б. Альтиметром. В. Одометром. Г. Тахометром.
  5. Метал, присутній у будь-якій бронзі. А. Мідь. Б. Алюміній. В. Свинець. Г. Нікель.
  6. Який з цих людських недоліків не належить до семи біблійних смертних гріхів? А. Скупість. Б. Гординя. В. Заздрість. Г. Боягузство.
  7. Квітка, яку по-народному називають півник. А. Ірис. Б. Конвалія. В. Нарцис. Г. Лаванда.
  8. Елемент, відсутність якого негативно впливає на стан щитовидної залози. А. Бор. Б. Бром. В. Йод. Г. Залізо.
  9. Рекламним лицем якої програми в грудні 1999 року була Моніка Левінські? А. З позбавлення зайвої ваги. Б. З боротьби з дистрофією. В. З подолання безпритульності. Г. З доцільності позашлюбних контактів.
  10. Що таке колофон? А. Церковний дзвін. Б. Прилад ультразвукової діагностики. В. Акустична колонка. Г. Текст на останній сторінці рукописної книжки.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №31: 1. Б. 2. Б. 3. А. 4. Г. 5. А. 6. Г. 7. А. 8. В. 9. А. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,