Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Новоград-Волинської міської ради

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Новоград-Волинська міська рада оприлюднює проект регуляторного акту «Про організацію виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу.
Із повним текстом проекту регуляторного акту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради (https://info.nvrada.gov.ua) у рубриці «Документи — Регуляторна політика — Проекти регуляторних актів».
Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб до проекту регуляторного акту приймаються в письмовій формі протягом одного місяця з дати опублікування за адресою: 11700, Житомирська область, м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, відділ підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради (каб. №11), на електронну пошту: torg_nv@ukr.net. Телефон для довідок: (04141) 3-51-05.
Відділ підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради