Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

«За минулу добу підтверджено ще один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію — у 55-річного жителя міста, який перебуває на амбулаторному лікуванні.
Нині на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 5 осіб: 4 жителі міста та житель Ємільчинського району.
Відібрано 11 проб біоматеріалів для проведення ПЛР-дослідження в ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» у контактних та осіб із підозрою на COVID-19», — повідомляє 30 липня Любомир Дутчак, начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради.
У повідомленні днем раніше йшлося, що протягом попередньої доби в місті Новограді-Волинському лабораторно підтверджено ще два нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворів 39-річний житель міста, який перебуває на амбулаторному лікуванні. Також підтверджено діагноз у 74-річної жительки міста, яка перебуває на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО».
28 липня про нові випадки захворювання не повідомляли. Проте на стаціонарне лікування в інфекційне відділення КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» з підтвердженим діагнозом COVID-19 поступила жителька Ємільчинського району, 1957 р.н.
Протягом минулих вихідних у місті Новограді-Волинському лабораторно підтверджено два нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 49-річний житель міста, який напередодні поступив на стаціонарне лікування з підозрою на наявність коронавірусу, та 46-річна жителька міста.
Станом на 9:00, 30 липня, за весь період пандемії коронавірусу в місті Новограді-Волинському зареєстровано 38 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 та 16 випадків — серед жителів району.
За матеріалами міської ради