«Звягель» з боями прорвався у півфінал кубка області

«Звягель» з боями прорвався у півфінал кубка області

29 липня відбулися матчі-відповіді чвертьфіналу кубка Житомирської області з футболу.
«Звягель» поступився на виїзді «Поліссю» зі Ставків — 3:2, проте, завдяки перемозі з рахунком 2:0 тижнем раніше вдома, пройшов до півфіналу.
До четвірки півфіналістів також потрапили ФК «Бердичів» (вибив коростенський «Мал»), «Арсенал-ДЛГ» (Овруч) та «Зоря» (Врублівка).
25 липня відбулися матчі 6-го туру чемпіонату та першості Житомирської області з футболу.
«Звягель» у гостях здолав «Агролайф» (Попільнянський район) — 3:0. Голами відзначилися О.Максимчук, М.Багінський, Д.Тосіч.
Новоградська команда залишається на другому місці, маючи 13 очок у шести іграх. Лідирує «Мал», у якого 15 очок (у звітному турі коростенці здолали «Полісся» — 3:2).
На третьому місці — ФК «Бердичів», 11 очок.
Зазнав поразки в першості області «Звягель-2». Молоді звягельчани також грали на виїзді й поступилися в Олевську тамтешньому «Поліссю» з рахунком 1:3.
«Звягель-2» опинився на п’ятому місці із дев’ятьма очками. Команди, що посідають друге, третє й четверте місця, набрали по 10 очок. Від усіх відірвався ФК «Миропіль», у якого аж 16 очок.
26 липня відбулися матчі 7-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу серед ветеранських команд (40 років і старші).
«Авангард» (Новоград-Волинський) розгромив житомирське «Полісся» — 5:2. Завдяки цій перемозі новоградці скочили аж на третє місце в групі Південь (6 очок). Щоправда, у лідера групи — ФК «Коростишів» — 13 очок.
Олег БРЮХАНОВ
Фото ФК «Звягель»