www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 32/2020

07 Серпня 2020 | Оприлюднив: | 8 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Чим посипають вулиці в ожеледицю? А. Цукром. Б. Сіллю. В. Перцем. Г. Прокльонами.
  2. Продовжіть рядок з пісні О. Пахмутової: «Главное, ребята, ... ». А. Громко не храпеть. Б. Носом не сопеть. В. Сердцем не стареть. Г. Гриппом не болеть.
  3. Як називали період правління Хрущова в області внутрішньої й зовнішньої політики СРСР? А. Відлига. Б. Потепління. В. Мжичка. Г. Теплоізоляція.
  4. Яка з цих стихій виникає в результаті підводного землетрусу? А. Цунамі. Б. Смерч. В. Тайфун. Г. Шторм.
  5. Де знаходиться «Гранд-Опера» (офіційна назва — Національна академія музики і танцю)? А. Франція. Б. Іспанія. В. Італія. Г. Росія.
  6. Хто такий Цимбаліст? А. Герой оповідання М.Твена. Б. Телеведучий «1+1». В. Американський скрипач. Г. Ізраїльський поет.
  7. У якому закладі колись торгував цілувальник? А. У булочній. Б. У перукарні. В. У винних лавках. Г. У тютюновій лавці.
  8. Якими словами закінчується афоризм Хемінгуея: «Щастя — це міцне здоров’я і ... »? А. Хороші друзі. Б. Сильна воля. В. Слабка пам’ять. Г. Великі гроші.
  9. Назва якого плоду з китайської перекладається як «корисний для матерів»? А. Апельсина. Б. Мандарина. В. Лимона. Г. Граната.
  10. Якою дитиною в сім’ї був комдив Чапаєв? А. Першою. Б. Третьою. В. Шостою. Г. Десятою.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №32: 1. Б. 2. В. 3. А. 4. А. 5. А. 6. В. 7. В. 8. В. 9. В. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,