Прийом проектів у межах бюджету участі (громадського бюджету) Новоград-Волинської міської ОТГ

Із метою підвищення рівня відкритості міської влади, впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу частини коштів міського бюджету, Новоград-Волинська міська рада оголошує про прийом проектів від мешканців громади в межах громадського бюджету в 2020 році.
Прийом проектів здійснюється, відповідно до Положення про бюджет участі (громадський бюджет) Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади, ухваленого рішенням Новоград-Волинської міської ради від 09.11.2017 р. №374, зі змінами. Проектом є план дій, комплекс робіт, задум, ідея, викладені у вигляді описання з відповідним обгрунтуванням, розрахунками витрат, кресленнями (картами, схемами), фотографіями, що розкривають сутність задуму та можливість його практичної реалізації за рахунок коштів громадського бюджету нашої громади.
За рахунок коштів громадського бюджету можуть реалізовуватись проекти: великий — обсяг витрат на реалізацію якого не повинен перевищувати 200 тис. грн; малий —
100 тис. грн. Подані для фінансування за рахунок коштів громадського бюджету проекти, повинні відповідати вимогам, визначеним у Положенні про бюджет участі.
Проекти подаються за єдиною обов’язковою для заповнення формою. Бланк форми проекту розміщено на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради (info.nvrada.gov.ua) у рубриці «Прозоре місто — Бюджет участі».
Термін подачі проектів — до 31 серпня 2020 року включно.
Проект подається особисто автором (одним з авторів) проекту в паперовому вигляді до сектору організації прийому громадян міської ради (м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка,16, каб. №1).
Графік прийому проектів: щодня, крім вихідних (субота, неділя) — з 8:00 до 17:15, п’ятниця — з 8:00 до 16:00, обідня перерва — з 12:00 до 13:00.
Автори проектів можуть звертатися за консультацією стосовно визначення вартості (кошторису) проекту та з інших питань щодо заповнення форми проекту за тел.: (04141) 2-13-24, 2-04-70.
Робоча група з питань організації та координації впровадження і реалізації бюджету участі в Новоград-Волинській міській ОТГ