До уваги керівників юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців!

Відділ державної реєстрації ЦНАП міської ради повідомляє, що, відповідно до Наказу Міністерства юстиції України від 14.07.2020 р. №2409/5 «Про деякі питання впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», зареєстрованого Міністерством юстиції України 17 липня 2020 р. за №672/34955, підпункту 22 пункту 3, пункту 10 Положення про Міністерство юстиції України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 липня 2014 року №228, з метою забезпечення здійснення організаційно-технічних заходів із впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі — Єдиний державний реєстр) ВИЗНАЧЕНО:
— період впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру з 00:00 год 05 серпня до 23:59 год 16 серпня 2020 року.
У період впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру прийом документів, що подаються для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, не здійснюється.
Розгляд документів, поданих для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань до періоду впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру та сплив строку розгляду яких припадає на відповідний період, здійснюється державними реєстраторами юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців до 18:00 год 07 серпня 2020 року.
Розгляд документів, поданих для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань до періоду впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру, після завершення такого періоду здійснюється за допомогою оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру шляхом прийняття відмови в державній реєстрації з технічних причин та повторного прийняття документів для проведення відповідної реєстраційної дії без додаткового справляння адміністративного збору.
Перебіг строку розгляду документів, поданих для державної реєстрації, продовжується з моменту нового прийняття документів з урахуванням часу, що минув до періоду впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру.
Тетяна БЕЛЯВСЬКА, начальник відділу державної реєстрації ЦНАП міської ради