Щодо стану захворюваності на коронавірус у міській ОТГ

«Протягом минулої доби в Новоград-Волинській міській ОТГ лабораторно підтверджено два нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 24-річна та 31-річна жительки міста.
На стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 7 осіб із лабораторно підтвердженим діагнозом COVID-19. Серед них — троє жителів міста та четверо — пацієнтів з Ємільчинського району», — повідомляє 6 серпня Любомир Дутчак, начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради.
У повідомленні за 5 серпня йшлося про факт підтвердження трьох нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Це — жительки міста віком 51 та 52 років, а також житель міста віком 69 років.
У повідомленнях за 3 і 4 серпня йшлося, що нових випадків захворювання на COVID-19 не виявлено. Разом із тим зазначалося, що одна з пацієнток, котра поступила з Ємільчинського району, знаходиться у важкому стані.
Станом на 10:00, 6 серпня, за весь період пандемії коронавірусу в місті Новограді-Волинському зареєстровано 43 лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19 та 16 випадків — серед жителів району.
За матеріалами міської ради