27 років тому вийшов перший номер «Звягеля»

27 років тому вийшов перший номер «Звягеля»

РОЗІГРАЛИ ПРИЗИ ВІД РЕДАКЦІЇ МІЖ АКТИВНИМИ ПЕРЕДПЛАТНИКАМИ
Перший номер нашої газети вийшов друком у 1993-му, з того часу минуло 27 років — 30 липня ми відзначили день народження «Звягеля», який за ці роки по праву можна назвати літописом життя громади.
Разом із авторитетом в інформаційному просторі газета має головний здобуток — постійних читачів. Ця дружба триває третє десятиліття, які б часи не переживали країна та наше місто.
Серед найактивніших передплатників 5 серпня ми провели розіграш призів від редакції. Цікаво, що деякі читачі беруть участь у конкурсі і виграють призи вже не вперше!
Нашому редакційному колективу приємно вітати тих, для кого друковане слово має стабільну вагу і залишається авторитетним. Тих, для кого ми щотижня видаємо свіжий номер, збираючи в інформаційному просторі новини.
Світ змінюється швидкими темпами, але друковане слово не втрачає довіру наших читачів, бо газетна інформація хоч і поступається в оперативності Інтернету, натомість не містить фейків. Вдячні нашим читачам і передплатникам «Звягеля», котрі це цінують. Бажаємо вам, шановні, щоб ви почувалися гідно в усіх сферах життя, як почуваються читачі впливових часописів на кшталт «The New York Times» чи «Forbes», гортаючи сторінки за філіжанкою кави або вишуканих елітних напоїв у дорогих апартаментах, із повними гаманцями.
Мріємо разом із вами, аби наш Новоград-Волинський став самодостатнім, пишався спільними, якісними здобутками. Сподіваємося, саме про це на сторінках «Звягеля» буде якомога більше інформації. Продовжуватимемо робити наше видання на тому рівні, за яким нас знають, поважають і читають ось уже 27 років.
Юлія КЛИМЧУК