Зустріч із представниками ПрАТ «Київстар» щодо спільної участі в проектах Smart City

Зустріч із представниками ПрАТ «Київстар» щодо спільної участі в проектах Smart City

5 серпня за участі в.о. міського голови Оксани Гвозденко та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Дмитра Ружицького відбулася зустріч із представниками ПрАТ «Київстар» щодо спільної участі в проектах Smart City. Під час зібрання обговорили:

  • діджиталізацію процесів, пов’язаних із розвитком міста;

  • розглянули можливість спільної участі в проектах Smart City та залучення на провадження деяких напрямків інвестицій;

  • ознайомилися з платформою Big Data — аналітикою транспортних, пасажирських, трудових і туристичних потоків, смс-інформування жителів міста.


Коротку презентацію вищезгаданих проектів представили Олександр Курдюков (начальник відділу з розвитку корпоративного бізнесу) та Катерина Перегуда (фахівець із розвитку корпоративного бізнесу в Житомирській області).
В.о. міського голови Оксана Гвозденко доручила керівникам комунальних підприємств, що надають населенню міста послуги з водопостачання і водовідведення, а також теплопостачання, опрацювати з представниками компанії можливість впровадити низку інновацій у сфері комунікації зі споживачами, зокрема щодо попередження жителів за допомогою смс-повідомлень, наприклад, про аварії на водогоні, які спричиняють тимчасове припинення водопостачання.
Олена ОБУХ, т.в.о. начальника відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради