ПОЗДРАВЛЕНИЯ 31/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 31/2008



















































4 серпня відзначає гарний ювілей Людмила Петрівна ОТВЕРЧЕНКО начальник відділу райдержадміністрації


Ваш ювілей — то мудрості пора,

Хай буде вдосталь і в житті, і в домі:

Здоров’я, щастя, злагоди, добра,

Добробуту та щирої любові.


З повагою колектив «Звягель-Інформу»




Дорогу, любу дружину, найкращу у світі матусю і бабусю Надію Антонівну ПЕТРИШИНУ вітаємо з осіннім ювілеєм, який вона святкує 2 серпня


Матусе єдина й рідненька, щоб ти не хилилась ніколи в журбі. І сонце, і зорі, і даль журавлину – усе ми сьогодні даруєм тобі. За лагідність серця, за мудрість буття. Без тебе, рідненька, не було б ні сонця, ні радості, щастя, не було б життя. Уклін тобі, рідна, за ніжну турботу, за поміч, за ласку й тепло. Троянди хай в’януть на сильнім морозі, а ти щоб цвіла і цвіла. З очей щоб ніколи не капали сльози, щоб завжди здорова була.


З повагою і любов’ю чоловік, сини, невістки й онуки




30 липня щиро вітаємо з 45-річчям Степана Івановича СВІДЕНЮКА, учасника бойових дій в Афганістані, Заслуженого електрика ОСББ «Згода»


Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, морального і матеріального задоволення від роботи, поваги від жителів мікрорайону.


Колектив ОСББ «Згода»




1 серпня святкуватиме ювілей дорога сестра, хрещена Надія Олександрівна ТРОФИМЧУК


Ми раді вас привітати, у будні та святкові дні, здоров’я, щастя, радості бажати, наснаги, успіхів в житті. Тепла, добра і усмішок — без ліку, довгого і довгого вам віку.


Родина Піярських: брат Леонід з дружиною Оленою, хрещениця Віта з сім’єю




3 августа поздравляем с Днём рождения Таисию Викторовну КОЗЛОВСКУЮ


Мамочка наша родная, бабушка дорогая! Эти нежные строки тебе, самой милой и самой красивой, самой нежной на этой земле. Пусть печали в твой дом не заходят, пусть болезни пройдут стороной, мы весь мир поместили б в ладони и тебе подарили одной! Но и этого было бы мало, чтоб воздать за твою доброту. Мы всю жизнь, наша милая мама, пред тобой в неоплатном долгу. Спасибо, родная, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила, что горе и радость, деля пополам, во всём лучшей доли желаешь ты нам. Красива, заботлива, сердцем нежна, ты нам ежедневно и вечно нужна.


Сын и дочь, невестка и зять, внученька Даша




Мы, прихожане Древлеправославной общины и кмер поздравляем Олимпиаду Андреевну СЕМЧУК


с её славным юбилеем. Желаем телесного здоровья, смиренномудрия и многая лета и ещё: «Ни шагу к хмурости! Ни шагу к старости! А только к бодрости! А только к радости!




3 серпня святкує свій День народження Микола Якович ЧЕРНИШ з с.Киянка


55 – не привід для печалі, 55 – це зрілість золота. Хай до ста, а, може, й далі, йдуть, не озираючись, літа. Міцного здоров’я тобі, благополуччя і многая літа.


З повагою дружина, донька




Поздравляем Екатерину Владимировну СЕМЕНЮК и её доченьку Катюшу с Днём рождения!


Хотим поздравить с юбилеем и счастья в жизни пожелать. Не стоит в жизни огорчаться, не стоит в жизни унывать. Пусть будет всё – гроза, метели, пусть будет радость и покой, а если будет очень трудно, то знай, что мы всегда с тобой.


С любовью: муж и папа, свекровь и бабушка, Ольга, Людмила, Карина, Вася, Настенька, Вася




2 августа исполняется 80 лет нашей дорогой, любимой мамочке и бабушке Олимпиаде Андреевне СЕМЧУК


Желаем тебе долголетия, пусть Бог тебя хранит.


Целуем: дочь Оксана, зять Николай, внучки Людмила, Виктория




2 серпня на весільний рушничок стануть Олександр Петрович МУЗИЧУК та його наречена


Колектив ЗОШ №3 вітає вас з цим чудовим днем у житті. Нехай же у це ваше свято сонячним видасться день, хай квітами, сміхом повниться хата і так до ста літ день у день.


 

30 июля — День рождения Николая Леонидовича БЕРЕЗНЯКА


С Днём рожденья поздравляем и всех благ тебе желаем: жизни долгой и красивой, быть всегда, везде счастливым. На работе лишь успехов, дома – радости и смеха.


С любовью жена Наташа и семья


 

ПОДЯКА


Безмірну людську подяку висловлюємо голові міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Василю Івановичу Остапчуку за допомогу в будівництві дитячих майданчиків на території «Містечка Морське». Нехай Вам Господь Бог допомагає у вашій нелегкій праці.


З повагою і найкращими побажаннями мешканці «Містечка Морське»