КОНКУРС «МІНІ-МІС» ЗБИРАЄ ПОВНИЙ ГЛЯДАЦЬКИЙ ЗАЛ

КОНКУРС «МІНІ-МІС» ЗБИРАЄ ПОВНИЙ ГЛЯДАЦЬКИЙ ЗАЛ

\"КОНКУРСМинулого недільного вечора, вже традиційно при переповненому глядацькому залі, у міському Палаці культури відбулася конкурсно-розважальна програма для дівчаток «Міні-міс». Шість маленьких красунь зі всією серйозністю підготувалися до виступів, і шоу дійсно залишило у глядачів незабутні враження.
Маленькі артистки запросили всіх у гості до Морського Царя — учасниці конкурсу мали можливість показати себе в ролі таких популярних персонажів дитячих мультфільмів, як русалочки.
\"КОНКУРСГлядачі з головою занурилися у вир конкурсів: феєрверки, костюми, запальні танці — все це додало гарного настрою та незабутніх вражень і дорослим, і дітям.
Варто відзначити, що режисер і ведуча прогами «Міні-міс» Тетяна Музика кожного року знаходить якісь свої особливі моменти сценарію, котрі роблять цей конкурс щоразу по-новому цікавим та оригінальним.
Здивувало і те, що дівчатка, такі ще зовсім юні, виступили на досить професійному рівні — без страху, без вагань, не розгубилися — показали всі свої таланти. Були дуже артистичні, сміливі та компанійські.
У конкурсі пародій перед глядачами постали наче насправді, хоча у мініатюрному варіанті, мега-зірки естради: Алла Пугачова, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка, Лоліта, Глюкоза. Моменти танцювальної програми також привернули увагу — відточеним виконанням та артистизмом.
\"КОНКУРСА дивовижні костюми жителів морського царства дійсно перенесли всіх у казку, іще раз підкреслили неабиякі таланти юних артисток.
Кожна дівчинка була по-своєму особлива і неповторна. І надзвичайно шкода, коли хтось із них відчув себе на другому плані після оголошення імені переможниці. Але і цей момент врахували організатори конкурсу — призи отримали всі учасниці. А почесний титул маленької красуні виборола юна (найменша серед всіх учасниць) Катерина Загрива.
Фото Віктора ТИМОЩУКА

\"КОНКУРС
\"КОНКУРС
\"КОНКУРС
\"КОНКУРС
\"КОНКУРС
\"КОНКУРС
\"КОНКУРС