Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ (20.08.2020 р.)

Протягом минулої доби в Новоград-Волинській міській ОТГ не зареєстровано нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
На стаціонарне лікування до КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» із підозрою на COVID-19 поступило 2 жителі міста (39-річний і 77-річний чоловіки) та 2 жителі Новоград-Волинського району (28-річна жінка і 56-річний чоловік). У них відібрано біоматеріал для проведення ПЛР-дослідження в ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».
Наразі на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні міськрайТМО продовжують перебувати 8 хворих на коронавірус: 2 мешканці Баранівського району та 6 — Ємільчинського району.
За весь період пандемії коронавірусу, станом на 10:00 20 серпня, у місті зареєстровано 70 лабораторно підтверджених випадків захворювання та 22 випадки — серед жителів району. Вилікувалися 43 особи, решта перебувають на амбулаторному лікуванні.
Шановні новоград-волинці! Дотримуйтеся карантинних заходів: одягайте маски в громадських місцях, ретельно мийте руки, користуйтесь антисептиками та дотримуйтеся соціальної дистанції. Будьте здорові!
Любомир ДУТЧАК, начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради