Вітання 36/2020

Вітання 36/2020























70 років для справжнього чоловіка — це не просто ювілей. Це — період, коли друзі та знайомі вже не бажають розвитку і вдосконалення, коли діти виросли і все в житті налагоджено. Це — період, коли про людину говорять її вчинки та слова, її життєвий шлях. Сьогодні вся родина та друзі вітають бойового офіцера, героя Олександра Миколайовича ШАЛАВІНА


з Днем його народження. З глибокою шаною, вдячністю та повагою за всі героїчні вчинки, які мають місце у Вашому минулому, за Ваші мудрі поради та правильні рішення, за Ваше добре та щире серце. За плечима багато пройдених доріг. Але пам’ятайте, що попереду — їх не менше. Хочемо побажати Вам тільки приємних та гарних вражень, щасливих миттєвостей життя та відчуття гармонії зі світом, щоб поруч завжди були вірні друзі, які допоможуть і підтримають у будь-яку хвилину, а рідні і близькі будуть щасливими.



З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МАМУЛЮ!


Тобі знову 25!

Ти — гордість міста і моя особиста гордість! Моя підтримка та мій критик, мій Янгол-охоронець та мій цензор. Ти — мій Всесвіт! Я частинка тебе. І як часто мені говорять, що я на тебе схожа))) Пишаюся цим і намагаюся відповідати твоїм високим стандартам!

Зі святом, Людмило Петрівно! Люблю тебе!


Твоя донечка



6 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ


Шановні підприємці! Вітаю вас із професійним святом!

Бути підприємцем — це особлива праця, де успіх залежить від власних сил, ініціативності та енергійності. Ви є важливою рушійною силою економіки. Створення нових робочих місць, наповнення бюджету, забезпечення населення необхідними товарами й послугами, благодійна діяльність та меценатство — усе це складові вашої участі в розвитку міської ОТГ.

Нехай усі ваші ділові починання закінчуються лише успіхом. Зичу вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, процвітання бізнесу та стабільності. Добра й благополуччя вам і вашим родинам!


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

7 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ВІЙСЬКОВОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ


Шановні воїни-розвідники, ветерани військової розвідки!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Дня військової розвідки.

Сьогодні, коли Україна зі зброєю в руках змушена захищати свою територіальну цілісність, надважливою є своєчасна і точна інформація розвідки в справі захисту національних інтересів нашої держави. Про подвиги «бійців невидимого фронту» часто ніхто не знає, адже ви працюєте таємно, піддаючи своє життя відвертій небезпеці, проте ваш внесок у справі наближення миру є неоціненним.

Щиро вітаю всіх, хто пов’язав своє життя і діяльність із вирішенням непростих завдань. Здоров’я вам та успіхів!

Незламної волі в подоланні труднощів військової служби, звершення всіх мрій та бажань, а вашим сім’ям — миру та достатку.


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Клавдію Костянтинівну ГАНЧЕНКО — 08.09.1929 р.н.

Марію Федорівну ГОРЕВИЧ — 09.09.1925 р.н.

Любов Костянтинівну ГОПАНЧУК — 09.09.1931 р.н.

Олександра Васильовича КОВАЛЬЦЯ — 05.09.1963 р.н.

Антона Макаровича СПІДЧУКА — 05.09.1939 р.н.

Бориса Олексійовича САВИЦЬКОГО — 06.09.1935 р.н.

Володимира Петровича СЕМЕНЧУКА — 06.09.1956 р.н.

Евальда Генріковича КІНЕРТА — 10.09.1941 р.н.

Анатолія Адамовича ШЕВЧУКА — 10.09.1963 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»