www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 36/2020

04 Вересня 2020 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Ахіллесова п’ята — це... . А. Удар у карате. Б. Вразливе місце. В. Розмір взуття. Г. Сильний аргумент.
  2. Матеріал для виготовлення цегли. А. Цемент. Б. Гіпс. В. Пісок. Г. Глина.
  3. Який елемент спортивних змагань обладнаний електроконтактом для фіксування влучання? А. Ядро. Б. Стріла. В. Шпага. Г. Спис.
  4. Марка українського автобуса. А. Богдан. Б. Остап. В. Андрій. Г. Гриць.
  5. Заняття, яке В. Висоцький вважав «общепримиряющим и общеукрепляющим». А. Сніданок на траві. Б. Пікнік на узбіччі. В. Вечеря при свічках. Г. Біг на місці.
  6. Персонаж, якого не було серед Бременських музикантів. А. Осел. Б. Собака. В. Кіт. Г. Гусак.
  7. Перший президент США. А. Вашингтон. Б. Джефферсон. В. Лінкольн. Г. Гувер.
  8. За пошуком чого відправлялись у подорож лицарі Круглого столу? А. Священного Ковчега. Б. Меча Ескалібура. В. Чаші Грааля. Г. Храму Долі.
  9. Яка міра об’єму найбільша? А. Півлітра. Б. Напівштоф. В. Пінта англійська. Г. Пінта американська.
  10. Скільки «Оскарів» отримав фільм «Титанік»? А. 3. Б. 7. В. 9. Г. 11.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №36: 1. Б. 2. Г. 3. В. 4. А. 5. Г. 6. Г. 7. А. 8. В. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,