Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

«Протягом минулої доби на території Новоград-Волинської міської ОТГ нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію не зафіксовано.
На стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 5 хворих на COVID-19. Із них 3 — жителі Новограда-Волинського, 1 — житель Баранівського району та 1 — з Ємільчинського району.
На цей момент у місті загалом лабораторно підтверджено 79 випадків захворювання на COVID-19, у районі захворіло 23 особи (разом 102). Протягом минулої доби одужало 7 осіб», — інформує 3 вересня Любомир Дутчак, начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради.
Днем раніше повідомлялося, що протягом попередньої доби лабораторно підтверджено новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію — у 85-річного жителя міста. Його стан здоров’я середньої важкості, перебуває на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО».
Шановні новоград-волинці! Дотримуйтесь карантинних заходів: одягайте маски в громадських місцях, ретельно мийте руки, користуйтеся антисептиками та дотримуйтеся соціальної дистанції.
За матеріалами міської ради