www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 37/2020

11 Вересня 2020 | Оприлюднив: | 10 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Скільки музикантів у квартеті? А. 3. Б. 4. В. 5. Г. 7.
  2. Де Архімед відкрив свій закон? А. У ванні. Б. У театрі. В. У храмі. Г. У спальні.
  3. Яка ціна одного битого, якщо вірити прислів’ю? А. Двоє цілих. Б. Двоє не битих. В. Двоє козирних. Г. Двоє мертвих.
  4. Куди потрібно «тянуть парня», як вважав Висоцький, щоб перевірити дружбу? А. У буфет. Б. У гості. В. У гори. Г. У баню.
  5. Фільм з Аллою Пугачовою в головній ролі. А. «Нікіта». Б. «Опудало». В. «Жінка, яка співає». Г. «Жінка в білому».
  6. Яке чергове звання може бути присвоєне полковнику? А. Генерал армії. Б. Генерал-лейтенант. В. Генерал-майор. Г. Генерал-полковник.
  7. Як звали дівчину, викрадену Зевсом? А. Європа. Б. Азія. В. Америка. Г. Атлантида.
  8. Як нарекли при хрещенні княгиню Ольгу? А. Анна. Б. Олена. В. Софія. Г. Єлизавета.
  9. М.Бухарін був редактором газети ... А. «Ювентус». Б. «Інтер». В. «Спартак». Г. «Динамо».
  10. Коли в СРСР уперше запроваджено літній час? А. 1924 р. Б. 1934 р. В. 1970 р. Г. 1981 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №37: 1. Б. 2. А. 3. Б. 4. В. 5. В. 6. В. 7. А. 8. Б. 9. В. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,