www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 38/2020

18 Вересня 2020 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Спеціаліст з «випотрошування» сейфів. А. Зайчатник. Б. Вовчатник. В. Ведмежатник. Г. Бегемотник.
  2. Який князь Київської Русі прийняв «смерть від коня свого»? А. Ігор. Б. Олег. В. Святослав. Г. Володимир.
  3. Прізвисько Маньки з телесеріалу «Місце зустрічі змінити не можна». А. Акція. Б. Облігація. В. Валюта. Г. Купюра.
  4. Хто вбив Пушкіна? А. Мартинов. Б. Дантес. В. Освальд. Г. Онопрієнко.
  5. Яку грошову одиницю стотинка береже? А. Лев. Б. Лею. В. Форинт. Г. Євро.
  6. Якого кольору «чорний ящик»? А. Чорний. Б. Білий. В. Оранжевий. Г. Голубий.
  7. Хто виконав головну роль у кінофільмі «Голка»? А. Віктор Цой. Б. Ігор Тальков. В. Володимир Висоцький. Г. Юрій Візбор.
  8. Винахідник піни для гасіння нафти Олександр Лоран своїм відкриттям забов’язаний ... А. Милу. Б. Крему для гоління. В. Сечі. Г. Пиву.
  9. Яке озеро є найвідомішою пам’яткою острова Трінідаду? А. Оцету. Б. Меду. В. Дьогтю. Г. Горілки.
  10. У якій країні народилася тенісна прима Мартіна Хінгіс? А. Словаччині. Б. Швейцарії. В. Франції. Г. Італії.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №38: 1. В. 2. Б. 3. Б. 4. Б. 5. А. 6. В. 7. А. 8. Г. 9. В. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,