«Наш край» — наші люди!

«Наш край» — наші люди!

Минулої суботи політична партія «Наш край» презентувала свою команду на Звягельщині.
Склад цієї політичної сили вражає кількістю потужних особистостей. Зокрема, тут свої сили об’єднали керівники підприємств, підприємці, освітяни, медпрацівники, військовослужбовці, працівники місцевого самоврядування і службовці, актив громад об’єднаного Новоград-Волинського району.
«Наш край» — це партія професіоналів і господарників, які під керівництвом очільників міського і районного осередків — Дмитра Рудницького і Степана Нусбаума — йдуть на місцеві вибори, щоб розвивати рідний край.
— Наші люди — це досвідчені фахівці кожен у своїй галузі, які вже зробили багато корисних справ для Новоград-Волинщини. Основною метою при формуванні команди було зібрати найкращих представників усіх сфер життєдіяльності громад. І нам це вдалося! — розповідає Дмитро Рудницький.
— Кожен член команди має своє бачення розвитку громад і представив свої завдання, які хоче втілити в реальність. Усе це разом зможе вивести наш край на новий якісний рівень життя, — каже Степан Нусбаум.
Аби ваш вибір на цих місцевих виборах був свідомим, шановні читачі, команда розповість про своїх кандидатів на сторінках видання в наступних випусках.
Вікторія ЗИМНА