ФК «Звягель» розквитався з ФК «Бердичів» за поразки в цьому сезоні

Центральним матчем 10-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу стала гра в Новограді. На стадіоні «Авангард» ФК «Звягель» приймав ФК «Бердичів».
Звягельчани підійшли до матчу в статусі лідера. Гості з Бердичева посідали третє місце в турнірній таблиці, проте мали наміри його покращити.
Особливого присмаку додавав той факт, що цього сезону бердичівляни вже двічі перемагали «Звягель» — у матчі першого кола (2:1) і у фіналі кубка області (3:0). Тож господарі були налаштовані на реванш.
Як і передбачалося, гра виявилася напруженою. Тому підтвердження — аж десять жовтих карток, які на дві команди «виписав» арбітр.
Головні результативні події розгорнулися в другому таймі. Спочатку на 60-ій хвилині Р.Гусак вивів господарів уперед. А на 72-ій хвилині А.Бусленко закріпив перевагу звягельчан — 2:0.
Інші матчі туру: «Арсенал-ДЛГ» (Овруч) — «Полісся» (Ставки) — 0:3; ФК «Радовель» — «Мал» (Коростень) — 0:1; «Зоря» (Врублівка) — «Агролайф» (Попільнянський район) — 0:1.
Набравши 25 очок у 10 іграх, «Звягель» очолює турнірну таблицю.
На другому місці залишається «Мал» — 21 очко (9 ігор). На третьому — ФК «Бердичів» (17 очок, 10 ігор).
У першості області «Звягель-2» удома зіграв унічию (1:1) із ФК «Радомишль». На гол господарів (М.Березін, 82 хвилина) гості відповіли на четвертій хвилині компенсованого арбітром часу.
«Звягель-2» залишається на другому місці турнірної таблиці першості області, маючи 19 очок після 10 ігор. Також 19 очок набрала команда «Лан», проте вона наразі поступається молодим звягельчанам за різницею забитих/пропущених. А лідирує ФК «Миропіль», у якого на три очки більше. У першості всі команди провели однакову кількість ігор.
Знову зазнав поразки ветеранський «Авангард». У чемпіонаті Житомирщини з футболу серед ветеранів (40 років і старші) 13 вересня відбулися матчі 11-го туру.
У групі Південь новоградський «Авангард» із рахунком 1:0 поступився на виїзді ФК «Попільня».
«Авангард» посідає четверте місце в турнірній таблиці групи Південь (10 очок у 9 іграх). У лідера групи — ФК «Попільня» — 20 очок у 9 іграх.
Олег БРЮХАНОВ